Cărți de vizită – rolul și însemnătatea lor (2)

Cărți de vizită – rolul și însemnătatea lor (2)

carti de vizita

Care sunt elementele și conținutul unei cărți de vizită?

Unul dintre cele mai importante instrumente folosite în mediul de afaceri – cărțile de vizită – sunt considerate adeseori, simple bucăți de hârtie personalizate, cu nume, telefonul și email-ul de la locul de muncă și funcția ocupată. Este bine să conștientizăm că o carte de vizită este mai mult de atât. O carte de vizită este manifestarea fizică a ta și a companiei pe care o reprezinți.

Conștientizând importanța cărților de vizită pentru compania pe care o reprezentăm, haideți să ne concentrăm pe elementele ce trebuie să le conțină o carte de vizită.

Principalele elemente pe care le conțin în general cărțile de vizită: citeste tot..

Cărți de vizită – rolul și însemnătatea lor

carti de vizita

Mi-am propus să scriu o serie de articole despre cărțile de vizită deoarece am observat o lipsă a informațiilor ce țin de acest instrument, în mediul online, dar și lipsa de informare a clienților de către companiile la care aceștia apelează pentru realizarea cărților de vizită. La o simplă căutare pe internet după “cărți de vizită” se obțin rezultate a căror majoritate sunt companii care susțin că au “..cel mai bun design pentru cărți de vizită! Cumpără!”, “..cea mai bună ofertă”, etc., dar care nu oferă informații despre ce trebuie să conțină o carte de vizită, despre scopul și rolul unei cărți de vizită ca instrument de marketing, etc. Pe parcursul acestei serii de articole o sa încerc să detaliez cât mai multe aspecte ale acestui subiect.

Ce sunt cărțile de vizită?

citeste tot..

Site-uri pentru telefoane mobile

Pagini web pentru telefoane mobileOdată cu progresul tehnologiei, căutarea informației pe internet a devenit o rutină. Din cele aproape 6 miliarde de utilizatori de telefoane mobile din întreaga lume, o cincime navighează pe internet, iar în România s-a depășit deja cifra de 8 milioane de utilizatori de internet de pe telefonul mobil . Fie că suntem la pescuit, în parc, în mașină sau în oraș la o cafea, cu ajutorul telefoanelor mobile putem găsi informația dorită foarte rapid.

Acum a venit timpul să ne întrebăm de sa să avem un site pentru telefonul mobil sau ce pierdem dacă nu avem variantă pentru mobil la site-ul nostru? citeste tot..

Prețul și calitata unui web site. Cât costa un site web?

cat costa un web site

De cele mai multe ori suntem suntem abordați de potențialii clienți în felul următor: “Bună ziua. Dorim un site pentru afacerea noastră. Cât costă?”.

Fiecare site web este un produs unic, iar realizarea lui implică creativitate și muncă susținută. Dar în primul rând, când discutăm despre prețul unui site web vorbim despre valoarea muncii unei echipe, vorbim despre crearea de valoare și despre un produs unicat, construit 100% pentru client.

Este normal ca prețul unui web site să fie direct proporțional cu calitatea realizării și cu dotările acestuia. Când spun calitate mă refer la stabilitatea site-ului, la funcționalitățile acestuia și cel mai important -  mularea lui pe nevoi specifice ale clientului. citeste tot..