Termeni si conditii

Accesarea site-ului webmediaserv.ro presupune acceptare din partea utilizatorilor a prezentului acord de termene si conditii.

I) Definirea termenilor:

Prin Site si Editor se intelege web webmediaserv.ro precum si administratorul acestui site.
Prin Utilizator se intelege orice tip de vizitator al Site-ului.
Prin Regulament se intelege prezentul acord de termeni si conditii.

II) Conditii de utilizare:

Accesul pe acest Site se face gratuit. Nu este permisa si autorizata folosirea de catre terte parti a:

  • i) copierii, folosirii, reproducerii, modificarii, traducerii, compilarii sau creari de lucrari derivate ale Site-ului;
  • ii) ingradirea accesului la Site prin inchiriere sau sublicentiere a Site-ului;
  • iii) eliminarea nivelului de securitate tehnologica a Site-ului si accesul neprivilegiat.

Site-ul nu este responsabil pentru solutiile de acces a retelei Internet de catre Utilizatori.
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica, sterge temporar sau definitiv parti ale oricarui material publicat sau continut intreg, inclusiv prin suspendarea sau eliminarea prezentei de propagare in mediul online, fara a fi responsabil pentru daune astfel aduse Utilizatorilor sau unor terte parti.
Site-ul interzice Utilizatorilor publicarea unor informatii ce pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).

III) Restrictii de utilizare:

Utilizatorii nu vor putea folosi Site-ul pentru a uploada, posta sau trimite prin mesaje private / comentarii materiale care incalca normele etice, prin cuvinte, actiuni sau imagini rasiale, obscene, de hartuire, abuzive, de amenintare, prin care se substituie abuziv alte entitati fizice sau juridice, care incalca dreptul la spatiul privat, precum si cele care incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unor terte parti. Utilizatorii nu pot folosi Site-ul pentru postarea de mesaje publicitare, de tip “spam” sau jocuri piramidale. Utilizatorii nu pot folosi resursele Site-ului pentru a propaga virusi, troieni sau orice alt tip de sotfwear malitios. Utilizatorul va fi singurul raspunzator de materialele postate. Site-ul si/sau Editorul au dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

IV) Drepturi de autor:

Orice tip de material publicat pe site este proprietatea Editorului sau a partenerilor sai.
Daca considerati ca prin folosirea materialelor prezente pe site s-au incalcat drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi protejate conform legilor in vigoare, va rugam sa notificati editorul prin modulul de contact.

V) Confidentialitatea datelor personale:

Editorul nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Editorul isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Site sau de catre un tert implicat.

VI) Dispozitii finale:

Daca o anumita prevedere din Regulament este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale Regulamentului, acestea ramanand in vigoare. Regulamentul constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Editor in privinta utilizarii Site-ului.
Aceste conditii pot fi modificate unilateral, la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.webmediaserv.ro poate contine link-uri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea acestui Site. webmediaserv.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt site.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Editor si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor Site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Editor vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Termenii si conditiile se aplica tuturor Utilizatorilor Site-ului, inclusiv Utilizatorilor care contribuie cu informatii pe Site.